lesaanbod

Hatha-Yoga Plus

Het uitvoeren van statische yogahoudingen in diverse posities - staand, zittend, liggend of omgekeerd, die de wervelkolom, gewrichten en pezen versterken, de kracht en elasticiteit van de spieren ontwikkelen en  therapeutische en energetische effecten geven op bepaalde gebieden of organen van het lichaam.

Het werken met ademhaling en aandacht plus Suksma Vyayama en elementen van Oosterse gymnastieken, Universele Yoga en Yoga108.

 Hatha-Yoga Plus in Dynamische Modus

Pittige les die gehouden wordt in een actieve stijl die verschillende elementen combineert: multidirectionele vinyasa-krama's - dynamica en korte fixaties in asana-krama's - statica;  stretch- en ontspanningsoefeningen.
Voor deze les zijn een goede conditie en ervaring met posturale (lichaamshoudingen) yoga nodig.


Yoga voor gevorderden op leeftijd en mensen met klachten of beperkingen

Speciale yoga voor senioren (60+) heeft een delicate  aanpak en omvat Suksma Vyayama - een zachte yogagymnastiek voor gewrichten en spieren, eenvoudige ademhalingsoefeningen en  lange Savasana (rusthouding), waar  herstel, ontspanning en concentratie op ademhaling en de geluiden van de klankschaal plaatsvinden.Pranayama en meditatie sessie

Het opwarmen van het lichaam met behulp van

korte spier- en gewrichtsgymnastiek.

De ademhalingstechnieken van Hatha-yoga - diverse regimes van de ademhaling die de bloedgassamenstelling veranderen en bepaalde fysiologische effecten in verschillende lichaamsstelsels realiseren.

De yoga-methoden van diepe concentratie, relaxatie en bewustzijnsrust, die stress en psychologische aandoeningen verlichten.Bedrijfsyoga

  • op locatie bij uw bedrijf.
  • vanaf 4 personen mogelijk.

Yoga aan huis

  • op locatie bij uw woning.
  • persoonlijke les voor max 2 personen.