Namasté!

Mijn naam is Margarita Birutyte.

Ik ben een gediplomeerde yogadocente en specialist van yogatherapie in opleiding (St. Petersburg Institute of Oriental Methods of Rehabilitation). Ik beoefen Yoga sinds 2006 en ik geef Hatha-yoga lessen sinds 2017.

 

Ik heb ruim 6 jaar ervaring als yogadocent in groepslessen en als persoonlijke trainer. Door mijn uitgebreide ervaring in een persoonlijke yogapractice en het geven van yogalessen kan ik een individuele benadering van elke persoon vinden, correcte trainingsprogramma’s uitkiezen en een goed trainingseffect bereiken. In mijn lessen kan men zijn lichaam versterken, flexibiliteit ontwikkelen, leren werken met aandacht, adem, lichaambeheersing en ontspanning. Ik werk ook met mensen die fysieke beperkingen hebben, bijv. yogatherapie voor musculoskeletaal systeem, ademhalingsstelsel enz.

 

Yoga is voor mij een levensstijl, pad van diepe zelfontdekking en zelfontwikkeling. Yoga is zelfdiscipline, een dagelijks werk aan jezelf, dat het lichaam en zintuigen vervolmaakt, de geest opvoedt en kalmeert.

Yoga is het meesterschap van zelfbehoud - je blijft jezelf in je beste versie zonder te bezwijken aan externe schadelijke en negatieve invloeden. 

Yoga is de kunst - ritme en richting, dynamiek en stilte, evenwicht, perspectief, harmonie, schoonheid en inspiratie.

Yoga is de liefde - aandacht, zorg en welwillendheid voor jezelf en daarmee voor de anderen.

 

Ik nodig iedereen uit om een geweldige reis naar zichzelf te maken; de wereld om zich heen, eigen lichaam,  capaciteiten en ware Zelf te leren kennen!

 


Aanmelden kan via

info@yoga-marga.nl

of stuur een WhatsApp naar

06 20 82 22 77

of neem contact op via Facebook